nu geld lenen informatie en tips voor uw lening
Home » Verzekering afsluiten

Verzekering afsluiten

verzekeruzelf

Verzekeruzelf.nl is zelfstandig en 100% staatssteunvrij.
verzekeruzelf staat voor de nieuwe vrijheid in verzekeren! Dankzij verregaande automatisering kunt u bij Verzekeruzelf.nl zelf premies berekenen en zelf in vijf stappen een verzekering afsluiten. Verzekeruzelf.nl maakt bewust geen gebruik van een callcenter of van tussenpersonen. Alle communicatie verloopt via e-mail of via de site.

Dat scheelt flink in de kosten. Verzekeruzelf.nl kan daardoor een lagere premie bieden met een betere dekking dan gemiddeld wordt aangeboden. Verzekeruzelf.nl kent geen opzegtermijnen of looptijden. U zit dus nergens aan vast. U kunt uw polis per direct beĆ«indigen en eventueel teveel betaalde premie storten ze binnen 1 week op uw rekening terug. Een bewijs dat Verzekeruzelf.nl staat voor vrijheid en kwaliteit! 

In totaal zijn 37 verzekeraars tegen het licht gehouden. Verzekeruzelf.nl kwam bij de internetverzekeraars als beste uit de bus.

Verzekeruzelf.nl wordt in tests van de Consumentenbond meegenomen en scoort daarin altijd erg goed als goedkoopste of als aanrader.

Ook is Verzekeruzelf.nl in het verleden uitgeroepen tot beste internetverzekeraar van Nederland door de bekende vergelijkingssite Independer.nl. Ruim 74.000 bezoekers van deze site hebben hun autoverzekeraar beoordeeld op een drietal punten: 
1. klaar staan voor klanten
2. beloften nakomen
3. schadeafhandeling

verzekeruzelf.nl

Independer

Independer.nl is in 1999 opgericht uit idealisme. Met 170 Independers zet Independer zich met veel passie in om de verzekeringswereld beter en overzichtelijk te maken. Independer haal het beste uit verzekeraars naar boven. Daarom onderhandeld Independer met aanbieders over de beste voorwaarden en de scherpste prijzen.
We vergelijken, we adviseren en helpen je met afsluiten. Independer maakt verzekeren gemakkelijk. Voor jou, en voor de meer dan 250.000 consumenten die jaarlijks een verzekering bij ze afsluiten. Want Independer vind dat je weer blind op je verzekeringen moet kunnen vertrouwen.

Via de website kun je verschillende verzekeringen, hypotheken, leningen en spaarrekeningen met elkaar vergelijken en en vaak ook afsluiten. Om een goede vergelijking te kunnen maken, stelt Independer u een aantal vragen. Op basis van uw antwoorden op deze vragen maken zij de vergelijking. Vervolgens kun je bijna altijd het door jou gewenste product via onze website afsluiten. In de vergelijking zie je per product op de detailpagina wat wij voor je doen en wat de verzekeraar voor je doet.